M.Mountain Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 płyta główna: Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming obudowa: SilentiumPC Regnum RG4TF Od zakupu nowego komputera słychać w słuchawkach dziwne zakłócenia. Są one dla mnie bardzo irytujące. Jak się ich pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Brak uziemienia w gniazdku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Sprobuj dotknac metalowej czesci obudowy i sprawdz czy zaklocenia sa mniejsze. Moze to byc brak uziemienia w gniazdku, zle dokrecona obudowa/dzwiekowka, jakies kable zasilajace zbyt blisko dzwiekowki itd. jest duzo mozliwosci. Edytowane 8 Czerwca 2018 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 w gniazdku uziemienie jest spróbuje pogrzebać z kablami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 wyszło tak, że nie grzebałem w obudowie, a zakłócenia same zniknęły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Niedociśnięty jack? ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Nie no, aż tak to nie :) poukładałem kable za kompem, odłączyłem dodatkową listwę od listwy, zaktualizowałem sterowniki i samo przeszło. Po prostu nie wiem co mogło być przyczyną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 To było takie jednostajne buczenie? Jeżeli tak to pewnie słyszałeś 50Hz z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Nie było jednostajne . Dźwięki określę jako nieregularne zakłóceniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...