Shinz3r Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam. Mam zamiar kupić chłodzenie Thermalright Macho rev. B lecz nie wiem czy chłodzenie ma dołączoną pastę przewodzącą czy też będę musiał dokupić ją osobno. Czy ktoś może napisać czy to chłodzenie przychodzi wraz z pastą czy nie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Standardowo każde chłodzenie ma pastę dołączoną.Na coller bez jeszcze nie trafiłem.W Macho będzie to chyba pasta termo z serii Chlli tylko nie wiem jaka seria obecnie.Nawet nie zła tę co miałem z innym chłodzeniem od Thermalright czyli True Black120. Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Kronan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) jak juz wydajesz kase na chłodzeni to i wypada kupić topową pastę [nie ma co bawić się w półśrodki] Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Brawo inteligencja wsteczna Dane techniczne wentylatora: Wymiary: 152x140x26,5 mm Głośność: 15~21 dB/A Łożysko: EHFB (Enhanced Hyper-Flow Bearing) Napięcie : 12.0V DC Ilość obrotów: 300~1300 obr/min +/- 15% Przepływ powietrza: 28,7 - 125 m³ / h Podłączenie:4 pin PWM W zestawie: Pasta termo przewodząca Chill Factor 3 Zestaw montażowy Klipsy do mocowania wentylatora Wentylator Thermalright TY147 Instrukcja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...