Skocz do zawartości
Sztof

Fotel do biurka i zarazem do PC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Myślę nad kupnem fotelu ergonomicznego/biurowego/materiałowego (wszystko co NIE jest gamingowe/w stylu kubełkowym) do biurka za ok. 1000zł (+/-) i myślałem nad tą pozycją https://allegro.pl/fotel-ergonomiczny-biurowy-obrotowy-v-dynamic-i7152985874.html, ktoś ma może rozeznanie w tych fotelach i wie czy jest coś dobrego w okolicach tej ceny? Na YT wg recenzji 1 Youtubera, nie wypadł aż tak dobrze, jak myślałem.
Ogólnie fotel ma być czarny, plus ma mieć regulowane podłokietniki boki/góra-dół. Tak to oczywiście wygoda. 
Za jakiekolwiek sensowne pozycje byłbym wdzięczny.

Dzięki z góry.

P.S: Nie chcę Markusa, na dodatek nie spełnia punktu o którym wspomniałem.

Edytowane przez Sztof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Sztof napisał:

Wszystko działa CI bez problemu, nie trzeszczy, nic nie lata luzem etc?

Dodatkowo, od kiedy go masz dokładnie? :)

Nie, wszystko jest ok.

Po długim weekendzie majowym do mnie dotarł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dnia 29.06.2018 o 12:49, kingdeimons napisał:

Też właśnie poszukuję ostatnio jakiegoś fotela i ostatnio coraz bardziej skłaniam się do Kulik Systems Elegance / Galaxy. Aczkolwiek to jest około 1500 zł i nie ma go nigdzie stacjonarnie żeby przetestować. Jakbyś znalazł coś ciekawego to daj znać.

Spoko, chcę się wybrać niedługo też do fotelewarszawa.pl i zobaczyć co tam jest ciekawego.

Dnia 29.06.2018 o 17:29, stivo napisał:

Nie, wszystko jest ok.

Po długim weekendzie majowym do mnie dotarł.

Dobrze wiedzieć, mógłbyś mi cyknąć foty?

Dnia 29.06.2018 o 20:46, sysadmin napisał:

Dlaczego nie chcesz kubełkowego?

Ja miałem w jednej z firm DX-Racer, o taki: klik Przyznam, że lepszego nie miałem.

Po wakacjach kupuję właśnie taki.

Eko skóra (pocenie się, przyklejanie się do fotela w lato, z czasem ścieranie materiału), komfort, jakość, wszystko na jedno kopyto, fotele w nazwie z 'gaming' +500zł do ceny

Opinię opieram na swoich doświadczeniach i recenzjach tego YouTubera który zrecenzował (https://www.youtube.com/user/Ziemniakization/videos - do odnalezienia pojedynczo; nie ma playlisty) chyba z 10 foteli kubełkowych (gamingowych) i trochę daje to do myślenia. Dodatkowo będzie robił podsumowanie.

Edytowane przez Sztof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi