Gość Tenebre Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2018 Ostatnio rozglądałem się za dodatkiem/rozszerzeniem do Firefoxa, który by to przywrócił starszy wygląd przeglądarki - taki, jaki był przed wersją 57. Dodatek Classic Theme Restore robił robotę, ale od wersji 57 dodatek nie działa i raczej działać nie będzie. Są jakieś sposoby na przywrócenie starszego wyglądu przeglądarki? Obecnie pracuję na FF 61. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2018 Według zapowiedzi do ostatniej opinii, za kilka dni autor dodatku ma usunąć ostatnie błędy tego dodatku: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/stylish/?src=search Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tenebre Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Widzę że dodatek można zainstalować. Działa on prawidłowo, czy lepiej poczekać aż autor usunie błędy, jak napisałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Jaki problem, żeby spróbować? Komuś tam może z uwagi na konfigurację softwarową ma problemy, ale niekoniecznie wszystkim, zresztą autor rozszerzenia miał już sporo czasu, żeby wnieść poprawki. Ja bym śmiało instalował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tenebre Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zainstalowałem i jak na razie, nie mam zastrzeżeń. Nic nie sypie się. Dzięki za propozycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...