Shinz3r Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Witam. Za niedługo zamierzam złożyć komputer z chłodzeniem powietrznym lecz po paru miesiącach zamierzam kupić chłodzenie wodne. Po dłuższym namyśle zdecydowałem się na 3 AIO. Be Quiet! Silent Loop 360 Deepcool Captain 360ex Oraz Corsair Hydro Series H150i Pro Teraz mam pytanie które z tych AIO będzie lepiej chłodzić procesor i5 8600k Odrazu mówię że wygląd mnie za bardzo nie interesuje bo chłodzenie ma chłodzić a nie wyglądać :p Edytowane 4 Lipca 2018 przez Shinz3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 Procesor będzie po skalpie? Ja bym i tak poszedł w dobre chłodzenie powietrzem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinz3r Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 3 minuty temu, radiergummi napisał: Procesor będzie po skalpie? Ja bym i tak poszedł w dobre chłodzenie powietrzem. Nie procka nie będę skalpował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 To cała para z chłodzenia wodnego pójdzie w gwizdek. Ja bym brał Le Grand Macho RT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...