SirMichael Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam, Poszukuję sensownej kamerki sportowej z wyświetlaczem do podglądu nagrań do ok 400zł. Fajnie jakby w zestawie miała obudowę wodoszczelną. Nie wymagam 4k 60fps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgoth143 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 W okolicach czterech stów można już wyłapać kamerkę ze stabilizacją. SJ5000x elite, a jak dołożysz parę dych to masz x8.1 sirius (nowsza kamera i lepsza). Ostatnio wyszły nowe kamery z ekena, może już są jakieś testy to zerknij. Albo ew. jakieś #xiaomilepsz chociaż w tych tańszych to tak nie błyszczą. Na 100% nie bierz starych modeli albo używek. Sam kupowałem kamerę jakiś czas temu i w miarę starałem się rozeznać, ale i tak temat rzeka. Tak jak z kompem "dołóż 100zł i weź x" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMichael Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 23 hours ago, Morgoth143 said: W okolicach czterech stów można już wyłapać kamerkę ze stabilizacją. SJ5000x elite, a jak dołożysz parę dych to masz x8.1 sirius (nowsza kamera i lepsza). Ostatnio wyszły nowe kamery z ekena, może już są jakieś testy to zerknij. Albo ew. jakieś #xiaomilepsz chociaż w tych tańszych to tak nie błyszczą. Na 100% nie bierz starych modeli albo używek. Sam kupowałem kamerę jakiś czas temu i w miarę starałem się rozeznać, ale i tak temat rzeka. Tak jak z kompem "dołóż 100zł i weź x" :P polecano mi Xiaoyi Yi Lite 4K, myślisz, że da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...