Kansas Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam, Złożyłem sobie komputer na takich podzespołach: klik. Wszystko jest ok, najlepiej jak może być w tej cenie? I czy w najbliższym czasie coś może się dziać na rynku komputerów, żeby za 2 miesiące nie żałować zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kansas Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 6 minut temu, sdfl napisał: co powiesz na lepszy SSD kosztem obudowy https://www.x-kom.pl/lista/163ujj3ny Jasne, tylko dlaczego? Czym się różnią? Zauważyłem tylko marginalną różnicę w zapisie i odczycie danych oraz dłuższą gwarancję producenta. Samo to mnie nie przekonuje do dopłaty 80zł, ale może ja czegoś nie widzę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kansas Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 1 minutę temu, sdfl napisał: biwin to jakis chinski noname, wiele osób podaje w watpliwosc czy faktycznie sa w nim kosci MLC, poza tym osiagi podawane przez producenta bardzo czesto roznia sie od realnych. wybierajac samsunga masz pewniaka o sprawdzonej jakosci, a nie kota w worku. poza tym ten biwin nie jest juz dostepny No ok, możesz mieć rację, jednak stwierdziłem, że jak już mam dopłacić do czegoś lepszego to w połowie drogi mam 240gb Goodram IRDM za 250zł Pomyślałem też o wymianie płyty na taką z 4 wejściami na ram, żeby za jakiś czas dokupić 2x4 i mieć 16gb całościowo. Co sądzisz o takim rozwiązaniu? Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kansas Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 Ok, dzięki Wam obojgu! Zdecydowałem się na zestaw FxJ, tylko z HDD zamiast SSD z powodu na ograniczony na ten moment budżet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...