Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam, chcę zainstalować Windowsa 10, pobrałem go ze strony Microsoftu zgrałem na płytę DVD i chcę go zainstalować, dodam że komputer jest nowy i muszę go zainstalować przy użyciu tzw F11 i gdy mi wejdzie w takie cos; zdjęcie w załączniku to nie widzę na w tym menu płyty żeby można go zainstalować, co może być nie tak, coś w biosie nie tak czy coś z płytą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Może i tak ale w kółko to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) I tak w kółko i nie zainstaluje; Reboot and Select proper Boot diverce Or Insert boot media in selected boot device and press key Przeleci to wszystko i wkolko to samo Edytowane 18 Lipca 2018 przez Macen11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 To jest ale tego nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Toshibe p300 2tb i 970 M2 250gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Nie jestem w stanie zobaczyć bo cały komputer składał Komputronik i są pozakładane plomby. Widzi dyski Edytowane 18 Lipca 2018 przez Macen11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Próbowałem wszystkiego, komp jedzie do magika zobaczę co on wymyśli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...