blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam dzisiaj padła mi karta graficzna gf gtx 275 więc muszę nabyć coś nowego proszę o pomoc mój zestaw Płyta główna gigabyte p55 ud 3 Procek i7 chyba pierwszej lub drugiej generacji (stary) 8 GB ramu Zasilacz chieftec - 650 Chcę napewno gforca pomóżcie budżet rozsądny do takiego leciwego zestawu Może gtx 1050 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 1050 albo 1050 Ti. Raczej skłaniałbym się do 1050 Ti bo 2GB to trochę małoOk a jakiej firmy kartę brać pod uwagę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Wystarczy najtańsza, wszystkie podobnie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Więc np taka https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-1050-ti-windforce-4gb-gddr5-128-bit-3xhdmi-dvi-d-dp-box-gv-n105twf2oc-4gd-975511/ pytanie tylko czy na pewno będzie pasowała pod moją starą płytę główną i zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 ta karta nie wymaga dodatkowego zasilania, więc jak najbardziej będzie pasowaćOk dziękuję za radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 1. Do jakich gier? Czy tylko di internetu? 2. Jaki budżet?GeForce GTX 1060 WindForce OC 3GB GDDR5 (GV-N1060WF2OC-3GD) - 1059zł1 jakie gry da radę uciągnąć 2 budżet właśnie ile jest sens dać za kartę do tak wiekowego zestawu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Panowie a tak deko odchodząc od tematu jeśli na jesień chciałbym zbudować pożądny nowy zestaw (oczywiście pod kątem gier ) to jaka suma wchodzi w rachubę 6000-7000 tys za jednostkę bez monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 to jest plyta z LGA1156 czyli procesory i7 860/870/880Zaraz sprawdzę ale komp odpala tylko w trybie awaryjnym więc chwile to potrwa . No właśnie może kupić używkę na przeczekanie a pod choinkę zestaw nowy kupić jako że trzymacie rękę na pulsie to proszę oświećcie mnie ile trzeba przeznaczyć na naprawdę dobrą jednostkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksieciunio Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Ja bym teraz nie kupował nic nowego skoro i tak będziesz zmieniał kompa. Ja jakoś 6 miesięcy temu kupiłem ATI r9 260 używkę za 300zł. Gram na niej w Wiedźmina 3 i GTA5. Do sporadycznego grania wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Dzisiaj dorwałem geforce 7300 gigabyte z biurowego kompa na początku było Ok po jakimś czasie reset kompa i tak co chwile działa dłużej tylko w trybie awaryiinym czy nie tylko karta padła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Zasilacz, płyta główna ma wywalone kondensatory. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...