Moszna_Brothers Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Witam....pytanie jka w temacie......chodzi mi o coś wyszło późnuiej niż RUNE i jest graficznie też tak smaczne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 "Blade of darkness" jak dla mnie 2 razy lepsze niz rune i grafa tez super (zajebiste swiatlo-cienie) ps. chyba sobie jeszcze raz w nia zagram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Enclave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 gothic 2 ponoc syci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 oi kurde.....dzieki...nie wiedziałem ze znajda sie az 3 tytuły.....ale czy aby fizyka gry jest taka sama????? tzn fpp/tpp???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Dokladnie. Enclave zajmuje 3cd. I z tego co pamietam wymaga karty w pelni obslugujacej DX8.1 (ale moge sie mylic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 "Blade of darkness" jak dla mnie 2 razy lepsze niz rune i grafa tez super (zajebiste swiatlo-cienie) ps. chyba sobie jeszcze raz w nia zagram... popieram giera aż wymiata REWELACJA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Enclawe też jest niezle, szczególnie kompania złem. Mi chodziło naprawdę bardzo ładnie na starym gf2 mx (oczywiście bardzo ładnie jak na tamta kartę, ale można smiało powiedziec że 30 FPS'ów miała jak nic) i to do tego 64bitowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafiel Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 "Enclave" jest fajne ale do "Blade of Darknes" się nie umywa (to tylko moje prywatne zdanie :D ) Pamiętam jak kombinowałem na upgrade kompa bo mimo z pozoru średniej grafiki gra miała jakoś dziwnie zawyżone wymagania :cry:. Osobiście bardzo polecam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...