FuckCaptcha Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Chcę zaprogramować mysz tak, żeby wykonała trwający x sekund, idealnie poziomy ruch w lewo albo prawo i odtworzyć go w typowej grze 3D (np. Quake 3). Wiem, jak to zrobić w Windows przy użyciu WinAutomation albo Mini Mouse Macro, ale w grze nijak to nie działa. Chcę to wykorzystać tylko do nagrania prezentacji gry Shadowplayem, a nie do oszukiwania w multiplayerze, więc proszę się od razu nie spinać. Czy da się to zrobić bez używania jakichś specjalnych hacków i kombinowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilost Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 AHK tj. AutoHotkey nie kompilowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuckCaptcha Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 3 hours ago, BotQKamilSte said: AHK tj. AutoHotkey nie kompilowane Znam i czasami używam AHK, ale nie znam się na programowaniu. Czy to jakaś wersja, która działa inaczej, niż zwykłe AHK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilost Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie mam zbytnio czasu, żeby Ci pisać ten skrypt, jedynie podpowiem: https://autohotkey.com/docs/commands/MouseMove.htm oraz DllCall("mouse_event", "UInt", 0x01, "UInt", WARTOŚĆ , "UInt", WARTOŚĆ) "WARTOŚĆ" możesz podawać jako ujemne i dodatniehttps://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/windows/desktop/ms646260(v=vs.85).aspxhttps://autohotkey.com/board/topic/120484-recoil-mouse-move-down-yet-also-left-then-right/ z tego powyżej myślę że sobie poradzisz. NA forum ahk masz skrypt w poście co lekko porusza, a powyżej komendy co Cię interesują do poprawnego działania Twojego skryptu. Włączasz F1, wyłączasz ESC. pierwasza wartość to oś X, druga to oś Y ustaw pod siebie. (rozdzielczość z gry, również ma znaczenie jaką ilość px przeleci myszka. Jeśli nie chcesz otrzymać bana przez antycheata, nie kompiluj pliku. Utworz plik z notatnika o rozszerzeniu .ahk i wklej to tam: Speed := 50 ; szybkość poruszania myszką F1:: CoordMode, Mouse, Screen MouseMove, (A_ScreenWidth // 2), (A_ScreenHeight // 2) sleep 300 Click down ; to usun po testach np. w Paincie MouseMove, 300, 0, Speed, R sleep 1000 MouseMove, -600, 0, Speed, R sleep 1000 MouseMove, 300, 0, Speed, R sleep 1000 MouseMove, 0, -300, Speed, R sleep 1000 MouseMove, 0, 600, Speed, R sleep 1000 MouseMove, 0, -300, Speed, R Click up ; to usun po testach np. w Paincie return Esc::ExitApp Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez camilost zrobiony na szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pribles Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Jest takie coś jak easy clicker pro ;-) Edytowane 2 Września 2018 przez Pribles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...