Hardkor321 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witajcie Ostatnio posypał mi się HDD (de facto rodzinny głównie pod magazyn). Jako, że wyjeżdzam na studia to zostaje z swoim dyskiem (250 GB SSD) i myślę nad kupnem drugiego. Ten sam SSD już mi dość wystarcza, bo mam stałe 30 GB wolnego, gdzie mam na nim parę gier, ale niestety gdy chcę pobrać coś nowego, jakąś betę czy coś to wtedy tego miejsca jest już ledwo co. Z tego powodu głównie się skłaniam do kupna jakiegoś małego dysku SSD 120 GB, gdyż HDD 1 TB będzie aż nadto niepotrzebny, bo po prostu nie będę potrzebował tyle miejsca. Co uważacie o takim rozwiązaniu oraz jaki dysk polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ja jednak poleca zainwestować w HDD jako magazyn. Toshiba P300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Przekalkuluj ile faktycznie miejsca potrzebujesz i ile masz kasy na to . Jak dużo nie potrzebujesz to dokupujesz drugi dysk SSD 120-256GB , jak byś jednak potrzebował dużo miejsca to wsponiania Tośka P300 . Inna opcja to sprzedanie obecnego SSD i kupno dużego SSD 480-512 GB 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...