krejs1 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Witam gdy gram w forza horizon 3 w losowych momentach gry pokazuje się niebieski ekran i kodem błędu System Thread Exception Not Handled o co chodzi z tym kodem bo gram sobie a gra mi się wyłączy i pokazuje się ten błąd. Z jakiego powodu on się pokazuje. Ps: gram w forza horizon 3 na ustawieniach wysokich. mój pc cpu: i3-8100 ram: Goodram 16GB 2400mhz płyta główna: Gigabyte z370p d3 Gpu: palit gtx 1050ti 4GB zasilacz: BeQuiet Pure Power 10 400w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejs1 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Winowajcą może być sterownik ekranu Nvidii.Ale czy tylko?Miałem podobny przypadek jakieś trzy miesiąc temu.Zmiany rozdzielczości monitora i komunikaty w stylu ..Sterownik ekranu odzyskał sprawność...A w trakcie gry crash systemu w kolorze blue.U mnie winowajcą był ASRock OC Tuner.Po odinstalowaniu problem naprawiony.Mam AMD FX 8320 95 wat i GTX 1050 2 GB G1.Win 7.Na Win 10 nie znam się :-) Edit.Przegapiłem ważne info.Mój problem zaczął się po aktualizacji sterów do GPU.Grałem 7 miesięcy na starych pewnych sterownikach.Po wgraniu nowego 24.21.13.9836 wystąpił opisany u mnie błąd Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Kronan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Nie.Nie podkręcałem karty.Temp GPU zdecydowanie w normie.Tak na serio to nie pamiętam żeby wiatraki pracowały w ogóle przez ten rok co mam tę kartę.Limit ustawiony na 60 stopni.A karta mało kiedy sięga do 55-56 stopni w takim Dzikim Gonie.Gram na ustawieniach gry bez HW.W pierwszym Warharmmerze to samo.Z przodu obudowy 140 wentylator skręcony na 1000 obrotów.Temp GPU w idylle 36 stopni.Nie.GPU zdrowe jak rydz :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolercoster Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, krejs1 napisał: mam to zainstaluj wcześniejsze sterowniki, już kilka raz okazywało się że najlepsze stery to te jedna/dwie wersje do tyłu. Może i w Twoim przypadku to zadziała. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez rolercoster 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejs1 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 próbowałem instalować 2 lub 3 sterowniki do tyłu i nic. próbowałem też odinstalować stery zainstalować ponownie albo bez sterów i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...