dab1 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jeżeli nie to jestem otwarty także na inne propozycje do 2000 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Pomyliłes fora...kolejny .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 www.telepolis.pl/forum/ tam dowiesz się wszystkiego. Mam nadzieje, że pomogłem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 A więcej szczegółów podasz? Do czego używasz smartfona głównie? Na czym Ci zależy? Jeśli liczysz na jakiś potężny przyrost wydajności to nie warto. Jest to jednak mocno budżetowy flagowiec. Dopiero wchodzi na rynek, więc warto zaczekać z miesiąc, dwa, jak się przyjmie, jakie będą jego wady, zalety. Rynek oceni :-) Lekko ponad 2000 zł można kupić również świetny Galaxy S8, jednak przechodzenie na niego z S7 Edge też nie jest świetnym pomysłem, wzrost wydajności nie będzie duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dlatego s7 edge to dzisiaj doskonały wybór, o ile kupi się w rozsądnej cenie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekus Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Dnia 29.08.2018 o 18:03, Opie89 napisał: A więcej szczegółów podasz? Do czego używasz smartfona głównie? Na czym Ci zależy? Jeśli liczysz na jakiś potężny przyrost wydajności to nie warto. Jest to jednak mocno budżetowy flagowiec. Dopiero wchodzi na rynek, więc warto zaczekać z miesiąc, dwa, jak się przyjmie, jakie będą jego wady, zalety. Rynek oceni :-) Lekko ponad 2000 zł można kupić również świetny Galaxy S8, jednak przechodzenie na niego z S7 Edge też nie jest świetnym pomysłem, wzrost wydajności nie będzie duży. Niewielki wzrost wydajności to jedno, a po drugie utrata na jakości aparatu, wytrzymałości (poco jest głównie plastikowy), brak NFC i IP68. Według mnie słaby pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Zamiana na poco z pewnością nie ma żadnego sensu. Jeśli jesteś zadowolony z S7, to bierz S8, można go kupić w normalnych sklepach za mniej niż 2 tysie. Jeśli jednak wolałbyś zmienić na coś innego to masz LG V30 - tyle, że nie jest on najnowszy. Jest też xiaomi Mi Mix 2S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Dnia 12.09.2018 o 18:55, sekus napisał: Niewielki wzrost wydajności to jedno, a po drugie utrata na jakości aparatu, wytrzymałości (poco jest głównie plastikowy), brak NFC i IP68. Według mnie słaby pomysł. zapomniałeś jeszcze zareklamować swój sklep.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...