krejs1 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam co mam zrobić żeby mi nie wyskakiwał blue screen system thread exception not handled dxgmms2.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Bez szklanej kuli ciężko powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejs1 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) jakiej szklanej kuli ps: aha już wiem. Jak gram w forza horizon 3 to blue screen wyskakuje w dowolnym momencie jak mu się podoba. a czasami się wcale nie pojawia. Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez krejs1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Żeby ktoś ci udzielił odpowiedzi musisz podać konfigurację kompa i system jaki masz (choć teraz wiem że win 10).Skoro wyskakuje blu to rozumiem że ten błąd co podałeś jest z pliku dmp...Sprawdź pamięci memtestem,odinstaluj stery grafiki,użyj DDU i zainstaluj nowe z opcją na czysto. Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejs1 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) mój pc: CPU: i3-8100 GPU: Msi gtx 1060 6GB RAM: goodram 16GB 2400mhz Płyta Główna: gigabyte z370p D3' zasilacz Be Quiet pure power 10 400w Tak blu jest z pliku dmp. ram sprawdzałem memtestem, stery odinstalował i zainstalowałem i nic Edytowane 1 Września 2018 przez krejs1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Użyłeś DDU i zainstalowałeś z opcją na czysto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejs1 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Sprawdź jeszcze czy wszystko dociśnięte w środku...karta,pamięci kabelki,odpal furmarka na ok. 10 minut i zobacz czy ci wywali.Ten zasilacz 400W niby powinien wystarczyć ale różnie to może być,może ktoś inny się wypowie. Edytowane 1 Września 2018 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...