physalium2 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Witam, planuję kupić komputer, głównie używany do gier(aby najlepiej na w miare przyzwoitym poziomie odpalać wychodzące tytuły). Chcę zmieścić się w 3000 zł. I o to moje pytanie; czy jest sens kupować go teraz? Czy warto wytrzymać jeszcze trochę z starym PC, ze względu na wychodzące w tym roku nowe procesory/karty? I czy warto również wziąć pod uwagę używane części, jeżeli chcę kupić jak najlepszy sprzęt za dane pieniądze? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Podaj jaki PC masz teraz może.W co grasz.I czy twój PC daje jeszcze radę w grach.Za mało danych niestety :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
physalium2 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Mój obecny komputer: AMD Radeon 5770 HD Intel Core 2 Quad Q9450 4GB ramu Także praktycznie nie gram w żadne gry teraz :P Dobrze czyli lepiej poczekać, a co do używanych części, warto się w to bawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Do przyzwoitego PC wystarczy Ci RX580 8GB i i5 8400. Ja bym raczej celował w nowe części... Płytka jakaś na B360 ( ok. 350 ) 8GB ram na start ( Dual 2x4GB ) Edytowane 1 Września 2018 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...