kawola223 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 Jak to jest z wentylatorami przednimi w tej obudowie? na oficjalnej stronie SilentiumPC piszą że dwa można włożyć , w prawie wszystkich sklepach piszą o możliwości podłączenia jednego ( morele x-kom komputronik itd.. ) zmieszczą się dwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxpoland Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 Ja wsadziłem dwie 120 na front obudowy ale nie były przykręcone na wszystkie śrubki. Jak znajdę zdjęcie to wrzucę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxpoland Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawola223 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) dlaczego nie przykręcałeś wszystkich? zablokował cie dysk z dołu czy napęd z góry? Edytowane 4 Września 2018 przez kawola223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxpoland Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że rozstaw otworów mi nie pasował na dwie 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobles Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Siemanko, sorki ze wznawiam temat, ale w jaki sposób zamontowałeś te wentylatory, tylko na 2 śruby? Też bym tak chciał zrobić, ale boję się że będą wibrować itp, tworząc hałas. Udało Ci się? Jak to zrobiłeś? Na ile śrub zamontowałes? W dniu 3.09.2018 o 09:09, kawola223 napisał: Jak to jest z wentylatorami przednimi w tej obudowie? na oficjalnej stronie SilentiumPC piszą że dwa można włożyć , w prawie wszystkich sklepach piszą o możliwości podłączenia jednego ( morele x-kom komputronik itd.. ) zmieszczą się dwa? Sorki ze tyle odpowiedzi, ale nie bardzo umiem oznaczać, jestem nowy na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...