P3le Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Czy warto kupic ten zasilacz FSP 300-60 PNA(PF) za 55zl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14779702 Wiem ze ostatnio duzo bylo o zasilaczach fortona ale nie bylo o tym modelu ... I nie chodzi mi tylko o sam zasilacz ale tez o goscia co go sprzedaje ... moze ktos robil juz z nim tranzakcje i moze sie wypowiedziec na jego temat ... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Uwaga.. kupielm taki sam zasilacz tyle ze nie od tego goscia (ale za podobna cene). Na poczatku bylo cacy jednak po 2 miesiacach napiecia wygladaja tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Lool no niezle zlecialy te napiecia ... komp jest jeszcze stabilny ? Mozesz napisac jakie napiecia miales na poczatku ? A sprawdzales zasilacz na innym kompie? Jak mozesz to zmierz napiecia miernikiem bo z progzami to roznie bywa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Lool no niezle zlecialy te napiecia ... komp jest jeszcze stabilny ?Zasilka juz lezy w szafie, ale o dziwo komp chodzil stabilnie. Mozesz napisac jakie napiecia miales na poczatku ?Wszystkie byly idealne, tylko 12 v bylo na poziomie 11.90 A sprawdzales zasilacz na innym kompie?Tak, bylo jeszcze gorzej :) Jak mozesz to zmierz napiecia miernikiem bo z progzami to roznie bywa ...Miernika nie mam wiec nici :| Ogolnie to niepolecam, ale moze trafil mi sie bardzo z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y egzameplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A sprawdzales wentyl ? Moze sie zatarl albo co i zasilka ma zagoraca ... no nie wiem ... moze ktos inny mial tez stycznosc z ta zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Wentyl sie ladnie kreci. Poprostu sie rozjechala. Moze trafisz na dobry egzemplarz czego ci z calego serca zycze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No toś mnie KyCoL wystraszył - mam takiego od 3 tygodni, napięcia jeszcze OK... Co do sprzedającego to tutaj była o nim mowa: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=336...hlight=herman11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...