amek89 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 witam !! szukam słuchawek do grania na konsolach ps 4 pro , xbox one x ,przedział cenowy jak w tytule, zależy mi na dobrym dźwięku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amek89 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 Myślałem o RAZER Thresher Ul albo steelseries arctis pro wireless tylko czytałem artykuł o steelseries i trochę je skrytykowali , dlatego szukam porady od kogoś kto się zna na sprzęcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 https://m.pclab.pl/art77039-16.html Razer wypada słabo na tle konkurencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amek89 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 a co myślicie o ROG Strix Fusion 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz5211 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Polecę firmę Sennheiser. Korzystałem w przeszłości z Razerów, steelseries i nigdy do nich nie wróce (uważam, że dużo się przepłaca za znaczek). Warto żebyś podał swoje preferencje co do konstrukcji (otwarta/zamknięta) Edytowane 10 Września 2018 przez lukasz5211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amek89 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2018 Konstrukcja zamknięta , muszą być wygodne i działać z ps 4 I końecznie bezprzewodowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...