SuChyY Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nie wiem czy ktos pamieta jak pisalem ze zepsul mi sie Antek 1700+... zadnych uszkodzen - po prostu nie dzialal. Wyslalem go na gwarancje (kupiony u rapry [pisze troche na forum]) i dzisiaj dostalem nowiutki JIXHB 0315 Nic prawie nie moglem znalezc o tym procku wiec najpierw prosze Was o jakies info jesli macie. Ja za jakies 30 min umieszzce tu fotke procka i zaczne testy :P No no no, ale recka :lol: :lol: 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shar3ki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No chyba juz 30 minut mineło , a fotki i testow jak nie bylo tak i nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 dajmy mu jeszcze troche czasu.......... chociaz jestem ciekaw co ten procek potrafi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 czekamy na recke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Moze mu ten precek wybuchl ? JIXHB to ponoc seria wybuchowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nie moge znalezc kabelka do aparatu :P Wlasnie kompletuje czesci mojego CPC :/ i wkladam. Bo ten coolerek ktory mam ma taka zapinke ze nie zaloze jej bez wyjmowania MOBO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nooo... poskladalem... ale badziewny mam cooler :/ Nie bylo sily zdjac go normalnie - wywalilem mobo poskladalem WC wlaczam kompa i bach... wylaczyl sie. Kurde zawsze to czlowiek ma stresy jak swoj komputer sklada :P 15 sek zamyslu i wyczyscilem CMOS :P Okej wstal. Od razu do biosu: 29*.... dobra CPC jeszcze dziala. Od razu dalem mu 166x12.5 i 1.52 (tyle co daje epox) i reseta. Poszedlem po ciasto do kuchni - wracam a tu POST... za maly vcore. To nie wrozy dobrze. Wlaczylem go na 1.57... na 1.65 nie chcial isc na 2250 :/ a juz myslalem ze bedzie DZIK OSZOLOM. Okej ide na obiad i zaraz sproboje wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 no testuj testuj bo ja tak muśle żeby sobie zmienić i jakas lepsza sztuke dorwac ale nie wiem czy te nowsze to sie lepiej kręcą i nie szukam wiatru w polu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 z niecierpliwoscia czekam na rece moze amd nowa serje wypuscil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Recka jest krotka i to jest wlasnie jej zakonczenie. Na 175x12.5 = 2188 nie poszedl nawet na 1.8 - nie laduje windowsa. Koniec testu :P Smigam teraz na 2075 na 1.6 i zaraz potestuje jak ze stabilnoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Cieniutko, cieniutko ... nie ma to jak stary dobry JIUHB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 no i relacja na żywo okazala sie nic nie warta bo procek do bani :) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 szkoda, bo na xtremesystems chodzily kolesiom pieknie 2500mhz @ 1.7v na highendowym AC (slk900u) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ja mam B0 1800LT3C JIXHB i kreci sie calkiem niezle, idie bezproblemowo na 12x166x1.525V. Prime nie wykazuje bledów. Górna granica przy fsb 166 to 13.5x stabilnie na 1.825V. Przy 14x166x1.925V (max mobo) winda sie wlancza ale prime sie zawiesza. Wedlug mnie zalezy od egzemplara... dajcie jakis link na fora gdzie sie JIXHB podniecali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Watcher : pusc tego proca 12x200 albo 12,5x192 i powiedz na jakim napieciu bedzie wtedy stabilny (prime SuperPI etc.) i ofkoz gdzie te proce są dostepne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Mój AXDA1700DUT3C JIUHB 0312XPGW się świetnie kręci gdyby nie zasilacz :-) bez problemu idzie na 2200 Mhz na 1.6V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 A mój JIUCB chodzi na Titanie 2105MHz :P :P :P :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 mam 2 proce jixhb i powiem tyle że powyżej vcore 1.85 nie wstaje a pozatym jakoś na tego proca nie działa vcore tyle samo ciśnie na 1.55 co na 1.8 czyli max 2200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Watcher : pusc tego proca 12x200 albo 12,5x192 i powiedz na jakim napieciu bedzie wtedy stabilny (prime SuperPI etc.) i ofkoz gdzie te proce są dostepne dostepne w: INCOM www.incom.pl dzis sprawdze na 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Złe czasy nadchodzą dla 1700+...obym się mylił. Ciekaw jestem ile tego trafiło na rynek. Może niewiele.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jeśli chodzi o ten procek , to "z dużej chmury mały deszcz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...