Hhh7899 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Witam, niedawno kupilem uzywana karte asus dual 1060 6gb i mam dziwny problem z zamrazaniem sie obrazu. Mój config: Psu Cit 750w Mb Asus h61m 2x 4gb ram Windows 10 64bit I5 4530(3ghz) Monitor 4k polaczony dp portem. Mialem wczesniej gtx 750 ti i nie bylo zadnych problemow. Otóż najczesciej w trybie desktopowym obraz sie zamraza na kilka sekund , odmraza i potem znow zamraza na stale az pojawia sie czarmy ekran i chyba resetuje komputer, wtedy pojawia sie blad 43 na karcie(windows ja wylacza), probowalem z najnowszymi sterownikami nvidii jak i tymi z 2017 roku i dalej to samo. Co ciekawe testowalem najnowszym 3dmarkiem i unigine valley jak rowniez gralem w pare gier na max ustawieniach w 4k i bylo ok, natomiast pare razy podczas zmian ustawien graficznych w grze zawiesilo sie. Sprzedawca zaproponowal mi vezplatmy zwrot , ale czy to problem karty czy czegos innego? Edytowane 7 Września 2018 przez Hhh7899 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...