Liut Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Panie i panowie od jakiegoś czasu próbuję zainstalować windows 64 bit na komputerze MacPro z 2008. Na stronie apple jest napisane iż owy komputer jest kompatybilny z wersją 64 bitową zarówno jak i procesor. Próbowałem vista, 8.1 pro, 7 pro i windows update oczywiście z legalnych źrodeł Próbowałem z boot camp jak i z biosu Największy postęp był gdy podczas uruchamiania komputera trzymałem alt ( nie wiem jak się to nazywa ale są tam dyski), pojawia się wtedy możliwość wybrania dysku... No więc wybrałem płytę instalacyjną przytrzymałem przyciski "1" oraz klikałem najszybciej jak potrafię przycisk "return" Po wszystkim zatrzymałem się na momencie takim jak na zdjęciu wybrany jest dysk pierwszy ale nic więcej przy tym moja klawiatura jest bezużyteczna Mam nadzieję że wśród was znajdzie się osoba lub osoby które pomogą mi roziązać mój problem Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Masz podłączoną myszkę kiedy instalujesz Wondowsa?Podobno bywa taki problem że myszka połączona poprzez USB blokuje botowanie Win 7 na Macach.Nie wiem dlaczego tak się zdarza.Nie wiem czy u ciebie to zatrybi ale warto spróbować. I jeszcze jedna sprawa.Może się wyłożę na tym ale nie napisałeś czy masz zainstalowany system od Apple Mac OS X 10.5 Leopard lub wyżej na Macu.Instalacja poprzez boot camp ma takie wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liut Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Mam leoparda a co do myszki to spróbuję i dam znać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liut Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2018 Nie zadziałało odłączenie myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...