lukasz5211 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2018 Witam, Od jakiegoś czasu mam problem z stabilnością komputera. Problem wygląda tak, uruchamiam cs:go po 5-10sec komputer mi się restartuje (już w menu gry - praktycznie bez obciążenia), grając w League of Legends problem występuje od czasu do czasu. Szukałem u wujka google, ale nie znalazłem dla mnie rozwiązania. Próbowałem podpiąć się pod kartę zintegrowaną i problem nie występuje (tylko nie wiem czy to wina napięcia czy grafiki). Teraz jedynie co mi przychodzi do głowy, to płyta główna, zasilacz, karta graficzna. Kartę próbowałem podpiąć pod inny port PCI dalej to samo, cefki wyglądają ok na płycie głównej, jak i na karcie graficznej. Używałem programu "CPUID powerMAX" 5min obciążenia karty graficznej i bez restartu. Specyfikacja: i5 4670k + SilentiumPC Spartan 3 LT Gigabyte Radeon HD7850 1024MB G.Skill RipjawsX DDR3 2x4GB 2133MHz CL9 XMP rev.2 Zasilacz Cooler Master 550W Ps. Zrobiłem formatowanie, wymiana dysku twardego, wymiana chłodzenia procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz5211 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Pamięć ram ustawiona na fabrycznych, temperatury ok. Wygląda to na kartę graficzną skoro na zintegrowanej tego problemu nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...