WaltKowalski Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Witam, Wczoraj zrobiłem format i mam problem z ustawieniem dźwięku, chodzi mi o to, aby słuchawki i głośniki grały jednocześnie. W zależności czy gram to wyłączałem sobie głośniki i słyszałem tylko na słuchawkach a jak coś oglądałem to na głośnikach i ściszałem słuchawki, chciałbym to teraz zrobić na nowo, ale nie mogę tego ustawić... Teraz jak mam wpięte słuchawki i głośniki to dźwięk jest tylko na słuchawkach i muszę je odpiąć, aby był na głośnikach. W zakładce dźwięk w odtwarzaniu mam tylko głośniki a poprzednio jestem prawie pewien, że miałem słuchawki i głośniki. Jakieś pomysły jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Jaka płyta lub karta muzyczna ( jak masz niezintegrowaną ) . Sterowniki systemowe czy inne ? Masz tylko sterowniki czy dodatkowy soft do karty także ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaltKowalski Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 płyta to msi z97 gaming 5 dodatkowej karty nie mam, korzystam z tej zintegrowanej z płytą, sterowniki systemowe od realteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deton24 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Musisz wejść do panelu Realteka i ustawić to: https://zapodaj.net/cbfbf213f94c4.png.html Zaznacz tę drugą opcję (oddzielenie wszystkich gniazd). Uważaj na nadmierne przestery na słuchawkach gdy ich nie używasz (żeby nie charczyły przy dużych głośnościach długo jak będziesz używał głośników) bo możesz uszkodzić membrany. Edytowane 23 Września 2018 przez deton24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...