Hardkor321 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Mam pewien problem. Jakiś miesiąc temu kupiłem sobie smartfon wymieniony w tytule. Bardzo dobrze mi się go użytkuje, ale nie wiem czemu bardzo często dostaje połączenie z "nieznane", żadnego numeru tylko taki napis, potem nie mogę oddzwonić ani nic. Niestety jakby to był numer zastrzeżony to rozumiem, ale bardzo często są to połączenia od dziewczyny/rodziny czy kogoś bliskiego, czyli osób, które mam w kontaktach (a jakby to nawet był ktoś obcy to i tak powinien być numer). W tej chwili raz wyświetla mi się normalnie kontakt a innym, ze nieznany. Telefon zaktualizowany, gdzie szukać problemu, bo szukam po opcjach hi nie wiem czym jest to spowodowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardkor321 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Problem rozwiązany- należało w opcjach sieci zmienić z LTE na 3G/2G i wrócić do LTE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...