Arekko Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2018 Witam wszystkich , od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu monitora który posłuży mi kilka kolejnych lat , ostatnio wypatrzyłem kilka ciekawych promocji na sprzet od MSI :https://www.otto.de/p/msi-optix-mag27cq-7015-wqhd-monitor-curved-68-5cm-27-0-displays-681003129/#variationId=681003130-M24 Monitor spełnia wszystkie moje wymagania : 144hz , 1440p , 27 cali Jedyna wada to brak g synca , natomiast nie jestem do końca przekonany do zaokrąglonego ekranu ale czytałem , że to częsty zabieg przy matrycach VGA. Co myślicie o takim LCD i czy ewentualnie jest sens kupować 27 na matrycy TN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2018 Zakrzywienie przy 32 calach ma sens. Przy 27 calach jest on IMHO bardzo dyskusyjny. Co do TN, to pytanie co chcesz na tym monitorze robić. Tylko granie i zwykłe przeglądanie neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekko Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 W zasadzie to służyłby do grania , neta , filmów i pracy na maszynach wirtualnych czyli ogólnie w środowisku Windows ,Linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...