_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja mam max. temperature w stresie (3godziny Seti@Home) 43'C ,Idle niepamietam :wink: Volcano7+ na LOW (@3200rpm) w budzie 4xNeonLED Fan@2500rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika czyli co w środku jest chłodniejszy niż na zewnątrz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 max 44* w stresie przy tytanie i 4 wentylach puszczonych na 5V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika czyli co w środku jest chłodniejszy niż na zewnątrz? odczyt z ABSII wynosi 60'C :!: (z diody termicznej z CPU) CPU DIE czyli odczyt z czyjnika MoBo znajdujacy sie w podstawce SocA wynosi 43'C czy to tak trudno zrozumiec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika czyli co w środku jest chłodniejszy niż na zewnątrz? odczyt z ABSII wynosi 60'C :!: (z diody termicznej z CPU) CPU DIE czyli odczyt z czyjnika MoBo znajdujacy sie w podstawce SocA wynosi 43'C czy to tak trudno zrozumiec :?: Sorry jeśli cię wkurzyłem, ale na jedno wychodzi temp. procka to 60 a nie 43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika czyli co w środku jest chłodniejszy niż na zewnątrz? odczyt z ABSII wynosi 60'C :!: (z diody termicznej z CPU) CPU DIE czyli odczyt z czyjnika MoBo znajdujacy sie w podstawce SocA wynosi 43'C czy to tak trudno zrozumiec :?: Sorry jeśli cię wkurzyłem, ale na jedno wychodzi temp. procka to 60 a nie 43 no masz racje,ale wszyscy wpypisujacy to swoje temperatury odczytuja temp.wlasnie z czujnika (tylko niektore plyty potrafia odczytywac temp.z diody termicznej)wiec temperatura ktora odczytuje plyta wynosi 43'C dla procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chyba 60*C ABSII - to odczyt z procka CPU DIE to z pod procka ABSII to odczyt z diody termicznej,CPU DIE - odczyt z czujnika czyli co w środku jest chłodniejszy niż na zewnątrz? odczyt z ABSII wynosi 60'C :!: (z diody termicznej z CPU) CPU DIE czyli odczyt z czyjnika MoBo znajdujacy sie w podstawce SocA wynosi 43'C czy to tak trudno zrozumiec :?: Sorry jeśli cię wkurzyłem, ale na jedno wychodzi temp. procka to 60 a nie 43 no masz racje,ale wszyscy wpypisujacy to swoje temperatury odczytuja temp.wlasnie z czujnika (tylko niektore plyty potrafia odczytywac temp.z diody termicznej)wiec temperatura ktora odczytuje plyta wynosi 43'C dla procesora To w takim razie wszystkie te temp. to o dupe potłuc. Co jeśli włożę trochę pianki neoprenowej między procka a czujnik. U mnie na na jakimś Coolermasetrze temp w stresie 38* A 1446@~2000 ABSII 65* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...