TrueFaith Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2018 Cześć wszystkim. Chciałbym kupić coś wygodnego za kilkaset złotych. Wcześniej miałem G2 i G3, absolutnie idealnie leżące w ręce telefony zaokrąglone plecki to cudo. W G3 niestety padł mi jakiś układ, cały czas pokazuje 100% baterii, więc szukam następcy. Chwilo mam Xiaomi Mi4, korzystałem też z Iphone 6 Plus czy kilku nowych telefonów z androidem no i jest beznadzieja. Płaskie, kanciaste patelnie które wręcz sprawiają dyskomfort. Początkowo myślałem nad G Flex 2 z tym, że ma zablokowany bootloader. Roota co prawda można zrobić, ale android 5.1 to już trochę zabytek... Naturalną następną myślą był LG G4, tutaj nie mam zastrzeżeń, tylko boję się trochę tych padających płyt głównych, chociaż jak któreś dotrwały do dzisiaj to chyba nic się już nie wydarzy. Z tego co się orientowałem to nie produkuje się już wygodnych ergonomicznych smartfonów, jedynie Xperia XZ2/XZ3, ale to już chore pieniądze. Można znaleźć coś jeszcze za rozsądne pieniądze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...