arasso12 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Cześć, składam konsole do CS GO, kupiłem już części w okazyjnej cenie bez karty graficznej (screenshot). Będę grał tylko i wyłącznie w CSa, na detalach bardzo niskich/niskich, chce mieć minimum 100fps zapewnione. Czy r7870-2gd5t/oc da radę? Czy mój zasilacz to udźwignie? Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 CS raczej nie ma dużych wymagań, radek bez problemu pociągnie. IMO gorzej z PSU, max obciążenie dla linii 12V to 360W, GPU teoretycznie może pobrać bodaj do 300W. Jak dla mnie, jeśli da radę to na styk. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arasso12 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Teraz jeszcze rozważam 7850, czy to będzie lepsza karta pod zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Rozumiem, że karty jeszcze nie masz? Skoro ma być używka to bym szukał czegoś w rodzaju 750ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arasso12 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Ok, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) No to źle pamiętasz bo nie dotyczy to DX9. Więcej fps osiągnie na Radeonie bo mają one mniejszy narzut w CS:GO https://ithardware.pl/testyirecenzje/zbiorczy_test_wydajnosci_niedrogich_kart_graficznych_w_grach_e_sportowych-5209-3.html <- są nawet testy na Pentium G4600 Edytowane 28 Września 2018 przez umcacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...