H4rpman Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Cześć wszystkim, Dawno już nie składałem PC więc trochę wypadłem z tematu i niezbyt się orientuję, stąd moje pytanie; Jakiego PC złożyć pod obróbkę video i zdjęć do max. 4000, wliczając obudowę i system...? Liczę na Waszą pomoc, sam jestem w trakcie ogarniania tematu, ale potrzebuje zdecydować się na coś jak najszybciej, więc liczę na propozycje i pomoc na co najbardziej zwracać uwagę przy kompletowaniu zestawu. pozdrowienia! I z góry dzięki! Edytowane 2 Października 2018 przez H4rpman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Z jakiego oprogramowania korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4rpman Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Adobe premiere, after effects i photoshop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...