NONECARES Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Cześć. Chcę podłączyć słuchawki bluetooth do komputera lecz problem jest taki że w komputerze nie mam chyba bluetooth bo nigdzie takiej opcji nie mogę znależć, tutaj pojawia się pytanie czy mogę jakoś to BT pobrać i zainstalować czy raczej nie bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Jesteś jedną z tych osób które instalują wodoszczelnośc, czy dodatkową kość pamięci w telefonie/komputerze za pomocą aplikacji? :D Może zacznijmy od tego jaki to komputer posiadasz. Laptop? Stacjonarny? Model? Edytowane 5 Października 2018 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) W laptopie wbudowany. Jak nie ma ikony na pasku to w menu start wpis bluetooth i Ci znajdzie. W przypadku PC zwykle trzeba dokupić adapter BT pod USB za 30-50 zl ok. Jak Gooral napisał podaj co za komputer posiadasz i jeśli to stacjonarny to model płyty chociaż. Edytowane 5 Października 2018 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 W HP NC8430 jak nie zainstalowałem sterowników/oprogramowania do modułu BT, to nie był widoczny nigdzie w systemie. Ani nie było nieznanego urządzenia w menedżerze urządzeń, ani system nie instalował sterowników. Jakby modułu nie było. Także jest opcja, że ten BT tam siedzi, a go nie widać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NONECARES Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Komputer to Stacjonarny a model płyty to MSI B150M BAZOOKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 No to trzeba adapter BT, bo ta płyta nie posiada wbudowanego modułu BT. Np taki: https://www.morele.net/adapter-logilink-adapter-bluetooth-v4-0-usb-bt0015-528877/ Lub coś innego z listy: https://www.morele.net/wyszukiwarka/0/0/,,,,,,,,,,,,/1/?q=Adapter+Bluetooth+USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NONECARES Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Po zakupie muszę pobrać coś z internetu czy wystarczy podłączyć i sterowniki się same pobiorą ? Głupie pytania ale wolę zapytać niż potem zastanowiać się co robić xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...