mark007 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Cześć. Jak w temacie - szukam słuchawek do 200 zł. Poniżej wymagania oprócz ceny: - dobry bas (ale nie przesadzony) - przewód nie dłuższy niż 150 cm - słuchawki nauszne, konstrukcja zamknięta - jednoczęściowy pałąk (żadne dziwolągi pokroju superlux HD669 ;] ) Kiedyś miałem Sennheiser HD 202 i byłem z nich zadowolony, chociaż wiem że wśród melomanów uważane są za g***o. Miałem też Sennheiser HD 205, ale szybko je sprzedałem, bo uważam, że ich brzmienie było takie jakby zbyt zimne... chociaż nie wiem czy to dobre określenie. Mimo, że ogólnie generowały lepszą jakość dźwięku niż HD 202, to jednak barwa była taka bezpłciowa. Preferuję zdecydowanie soczyste i ciepłe brzmienie z lekko podkreślonymi wysokimi oraz niskimi tonami. Słuchawki będą podpinane pod telefon LG V30. Muzyka zróżnicowana - dance, pop, elektronika, rock. Czy w tej cenie jest coś godnego uwagi? Edytowane 10 Października 2018 przez mark007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Superluxy grają fajnie ;) no ale pałąk jest jaki jest :P Może AKG K72 https://www.x-kom.pl/p/338244-sluchawki-przewodowe-akg-k72.html :) Zamknięte i regulowany pałąk :P Test https://www.trustedreviews.com/reviews/akg-k72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark007 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Za długi kabel... Poza tym one też mają taki pałąk, jakiego nie chcę. Zastanawiam się najbardziej nad Pioneer SE-MS5T-K - czy to dobry wybór do muzyki jakiej słucham? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deton24 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) ISK HP2011 Snab OverTone HS-42M lub JVC HA-RX700 Te ostatnie chyba sygnaturą będą najbardziej po drodze z tym co miałeś. Poczytaj sobie co będzie Ci bardziej odpowiadać. Edytowane 10 Października 2018 przez deton24 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 ISK HP2011 spoko te mają super wygodny pałąk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...