keppel123 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Witam, poszukuję jakiegoś wzmacniacza dac do hyperx stinger. Do 200zł, może być używany a nawet wolałbym taki. Chce go podpiąć do kompa głównie gram w gry no i muzyki słucham. Używam zintegrowanej karty dźwiękowej w msi z270 tomahawk raltek alc892 codec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Stinger to nie jakiś szał ciał w słuchawkach :P no ale Audiotrak Maya U5 USB https://www.x-kom.pl/p/259703-karta-dzwiekowa-audiotrak-maya-u5-usb.html taka podstawowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keppel123 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Tak wiem że to nie są słuchawki pokroju tych za 500zł doskonale to rozumiem, ale stąd moje pytanie czy wyciągne z nich troche lepszą jakość dzięki karcie dźwiękowej. Tak czy siak kumpel polecił mi hifimediy uae23 którą zamówiłem na angielskim amazonie ponoć daje rade, zobaczymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...