turzol Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Witam forumowiczow ! :)) Jako ze siedze za granica i nie mam ostatnio kompletnie czasu na neta (tzn raczej nie mam dostepu zbytnio....) a przyjechalem tutaj zarabiac ciezko kaske na czesci do kompa of course ;) Mam problem z wyborem monitorka LCD. Zdecydowalem ze kupie 17'' albo jak starczy kaski to 18''. Wiem tyle ze mam miec wyjscie DVI oraz czas reakcji <=30ms. Co polecacie?? Najlepiej w czarnym kolorze :)) Moje typy: LG Flatron L1710B 459euro NEC MultiSync LCD1760NX-BK 517euro Nie wiem jak stoja w Polsce ale wydaje mi sie ze tuataj jest taniej .... Bardzo prosze podajcie swoje typy. Zalezy mi bardzo bo rzadko teraz siedze na necie a tymbardziej rzadziej bo tu jest cholernbie drogi net.... (2,80euro za 50 minut to zdzierstwo jakich malo :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Powiem tylko, że starszy ma w pracy Neca, ale "15. Jakość obrazu w Win, Word jest super. Problem zaczyna się w grach -> karta no-name + standardowe niebieskie złącze. Po prostu gratisowy AntiAlisaing x 20 :P. Ale na G4Tit DVI 3DM 2001 wygląda tak dobrze jak na Flatronie "17. Nec to dobra firma... LG też nie jest zła. Powiem tak: mam kontakt z NEC= jest OK i AOC = nieciekawie (ciemny obraz, straszne "rozjechany" w grach) P.S. Zobacz DOKŁADNIE w sklepie, powiedz, żeby póścili jakis film/grę/ benchmark. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Powtorze sie: Samsung SyncMaster172T Ma DVI, czas reakcji 25ms, ladny design, katy patrzenia 170/170. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ... z kolei LG 1710B za niewielkie pieniądze daje 450:1 i 25ms , design tez ok ale IMHO mając naprawde dobrej klasy grafike , różnice DVI<=> D-SUB nie sa aż tak kolosalne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 HYUNDAI Q17 Niewiele jest o nim na sieci, ale popatrz przykladowo na tomshardware. IMHO najlepszy LCD na rynku za takie pieniadze (1.9k PLN !). A nie dosc, ze ma fenomenalna jakosc obrazu, to i wysmienite wyposazenie ! Sam bym kupil, gdyby... Musze przechandlowac nerke - nie chce ktos :?: W dobrym stanie :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Na http://www.monitor.pl/ sa 2 nowe i ciekawe 17", a co najważniejsze matryce nowej generacji z czasem reakcji 16ms Acer 732 (Aluminiowa obudowa) cena 2477 ViewSonic VP171B cena 2 735 na dzień dzisiejszy to jedyne 17" z takim czasem reakcji, więc gry filmy i te sprawy, jeżeli miałbym wybierać wziąłbym ViewSonic. W moim przypadku czekam na z dawna zapowiadane Neovo S-217 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...