Markus1 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 Witam Wspólnie z rodziną logujemy się do wielu różnych serwisów internetowych. Powoli nie ogarniam haseł, a chcę uniknąć powtarzania oraz wprowadzania zbyt prostych. Potrzebuję rodzinnego managera haseł (minimum dla 4 osób). Wszyscy używamy także telefonów na androidzie. Czy ktoś poleci jakiś dobrze spolszczony manager haseł? Chodzi mi głównie o spolszczone wtyczki do przeglądarek internetowych, system to windows 10 64bit. Zależy mi także na aplikacji uwierzytelniającej ze sklepu Google play na telefony. Wskazane uwierzytelnienie na telefonie odciskiem palca. Ktoś poleci coś sprawdzonego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2018 LastPass? W przeglądarce jest PL, na Androida tylko w teorii, bo po zmianie języka i restarcie, nadal jest angielski. Sprawdź wersję darmową i zdecyduj czy chcesz płacić za Premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2018 Aha. Ale nie takie było pytanie. Kartka i pamięć nie spełniają wymogów Markua. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...