czaros45 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Cześć! Złożyłem sobie taki oto zestaw. Oceńcie go proszę. Może zwrócicie uwagę na rzeczy o których nie pomyślałem wcześniej lub poprostu jest lepsza alternatywa :) https://www.morele.net/inventory/info/5580c5f1/ Mam do niego: Karta VGA Palit GTX1080 DUAL 8GB GDDR5X 256bit DVI+HDMI+3DP oraz Chłodzenie CPU SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 (SPC144). Do czego będzie mi służył? Do programowania, wirtualizacji oraz grania. Jako, że mam monitor 3440x1440p to pewnie rozdziałka jaką będę próbował w grach to 2560x1440p. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Zamiast tego Evo bym wybrał SX8200 480GB i za oszczędzone pieniądze kupiłbym jakiś normalny zasilacz i obudowę, bo to co wybrałeś jest produktem obudowopodobnym. Płyta do wymiany na B450. Ja bym postawił na ASRock B450 Pro4 (jest w tej samej cenie) lub Gaming K4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Zmień płytę na B450 nie będzie trzeba biosa aktualizować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 ASRock na B350 po premierze Ryzen 2xxx dawał na pudełku naklejkę z informacją o wsparciu 2 generacji, a płyta już miała odpowiedni BIOS. Nie wiem jak u innych producentów. W tym tygodniu (mam nadzieję) będę sprawdzał ja działa Bootkit od AMD. W pracy na MSI B350 Pro-VDH kupionej w zeszłym roku będę wstawiał 2400G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros45 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 A mógłbym prosić o jakąś propozycję co do zasilacza i obudowy? :) Zasilacz wziąłem taki sam jak mam aktualnie, wytrzymał 7 lat i wciąż działa. Wymieniam dla świętego spokoju. Co do obudowy to sugerowałem się opiniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian731 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 dodam swoje 5 groszy i napisze że w przypadku wyboru myszki warto przejść się do jakiegoś sklepu stacjonarnego i zobaczyć która mysz TOBIE najlepiej leży w dłoni , chyba że już to zrobiłeś . Co do obudowy to ta wydaje się opłacalna https://www.morele.net/obudowa-silentiumpc-regnum-rg4tf-frosty-white-spc180-978272/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...