termosu Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Witam Planuję kupić drukarkę laserową czarno/biała do 300zł do domowego użytku - druk dokumentów/szkoła. Co musi mieć? Hmm fajnie jakby miała wifi i była tania w utrzymaniu (w sensie tonery tanie + jeśli zdarzy się wymiana bębna to również tanio). Problem jest taki że musi mieć specyficzną wielkość :|. Wymiary max szerokośc 50cm x glebokośc 28cm x wysokośc 20/21cm! Znajdę takową gdziekolwiek? Patrzyłem na BROTHER HL-1112E i 1110E niby wielkościowo fajnie ale na jednej stronie opisują ze wysokości ma 19cm a na innej ze 28cm wiec sam juz nei wiem, która wartośc jest właściwa. Pozdrawiam PS. Raczej takich niskich urządzeń nie ma + skaner? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Wejdź na centrumdruku i tam sobie odfiltruj odpowiednie parametry i wymiary, ale przy tak śmiesznym budżecie nie licz na nic ekonomicznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Dla rodziców kupiłem HL-1210WE. Maleństwo, spokojnie mieści się w podanych wymiarach. W użytku domowym raczej koszt druku nie jest taki ważny, bo drukuje się mało. Nie określiłeś też czy tonery muszą być oryginalne czy będziesz stosował zamienniki/sam uzupełniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termosu Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Na pewno zamienniki a czy sam wymieniał to zależy czy będzie to skomplikowane... Kto oryginały w Polsce kupuje ;). Ta drukareczka przyzwoita, właśnie wszedłem na centrumdruku pozaznaczałem co trzeba i oto wynik :)Ktoś ma z tej listy i jeszcze może polecić? Zaznaczyłem wielkość i cenę jaka mnie interesuje. Jeszcze mnie zastanawia czy podajnik jest wysuwany czy podnosi się do góry, bo 25 cm mam od półki do górnej szafki :| (uroki małego mieszkania), więc klapka będzie musiała być cały czas otwarta :> Edytowane 16 Października 2018 przez termosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcyprodukt_pl Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Najlepszy wybór w tej cenie to Xerox Phaser 3020. Wysokość x szerokość x głębokość: 18.8 x 33.1 x 21.5 cm. Ma WiFi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...