beyonder Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Cześć, Niedawno złożyłem komputer. Komputer zbudowałem sam, wszystko wydaje się być ok. Wszystko poza jedną rzeczą, mianowicie gdy wejdę w UEFI nie reaguje ani myszka ani klawiatura. Mysz i klawiatura podpinana we wszystkie porty USB - 3.0 z przodu, 3.0 z tyłu, 2.0 z tyłu. Dodatkowo wyświetla mi informacje (na ekranie głównym UEFI), że RAM działa z częstotliwością 2133MHz zamiast 3000MHz. RAM wsadzony w sloty A2 i B2, informacja w UEFI o dual-channelu jest. Jak sobie z tym problemem poradzić? Z góry dzięki za poświęcony czas, pozdrawiam. P.S. Wersja BIOSu: 1.30 (wypuszczona jakoś w lipcu tego roku - najświeższa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beyonder Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Odświeżam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryfmz Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Mysz na ps2 podłącz. Może pomoże :P Edytowane 21 Października 2018 przez gryfmz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...