Skocz do zawartości
kobus

co zrobic gdy..

Rekomendowane odpowiedzi

tej to ile taki skuterek musi pruc :D hehe fajan fota skad ja masz?

A nawet nie wiem... mialem w ulubionych i tak mi sie jakos przypomnialo jak gadaliscie o dwusuwach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dać 300zł za komara :?: no mnie by chyba musiało p.o.j.e.b.a.c. ostro zęby tyle dać.Pamiętam jak w 6 klasie podstawuwki kupiłem za 1700zł motorynke.NO j.e.b.a.n.a nie do zdarcia było :!: Podczas 2 letniego poginania po działkach i lasach i 3 wypadkach (2 razy mi przednie koło jakostak wyskakiwało[serio]) poszedł tylko trybik od biegu - dwojki.Niedo zdarcia była :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no za tyyyle kasy 1700 to chyba jest tak jak dzis np z simsonkami albo i lepiej jakimis peugeot heh tylko jak np linka od gazu ppojdzie to musisz w serwisie wymienic a wtedy se zyczą 140zł

czyz nie malo? a i ze opona kosztuje wiecej niz do malucha ale toszczegol

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj kobus, kolejny raz dajesz upust swojej głupocie, jak można sądzić że kupa złomu za 300 pln bedzie ci sprawnie jeździć, może jeszcze będziesz rządał od tego "sprzedawcy" napraw gwarancyjnych, buhahahahaha

za 300 pln to nawet roweru dobrego nie kupisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh wiara teraz to mam problem :( wogole ogar nie chce odpalic:/ nie wiem co to moze byc :/ swieca-nie bo czyscilem wkladalem inne co w innych pizdzikach dzialają a iskre ma kurde niewiem moze platyny? wogole mi nie chce odpalic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi