furionpl Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Cześć forumowicze, Mam okazje bez kosztów wymienić Asus strix 1070ti na 2070 RDX Asus turbo, tylko mam dylemat czy warto. Chłodzenie jest znacznie gorsze, przeraża mnie to, że może być głośniej, poza tym to chłodzenie kojarzy mi się z tym co bylo na fermi, za czasów GTX 460. (suszara) Co o tym myślicie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 witam! wydaje mi się, że w przypadku wersji ti nie warto. Zbyt mały progres wydajnościowy. Tak samo nie opłacalne jest wymiana z 1080ti na 2080. Co innego jak byś chciał 2080 to jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Nie wymieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycyn Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 nowe technologie itd, wymieniaj pozniej zalozysz najwyzej wode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 jak nie planuje zmieniać chłodzenia to taki deal dla mnie lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...