Nyny Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Juz nie wiem co robic. Odkad mam nowa grafe to przeslauja mnie ciagle zwisy w grach lub 3dmarku, co prawda nie zawsze ale mnie to strasznie drazni. Probowalem juz wszystkiego od reinstalki windowsa az po upgrad biosu i nic. Detonatorow chyba juz mialem z 5 i wszystkie kicha. Czy to moze byc wina padnietej karty lub niekompatybilnosci karty z plyta? Co robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ustawienia w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Wiem że mnie zbluzgaleś ale ci pomogę... Sprawdż coolera carty i czy nie jest on krzywy. EW pójź do kolegi i sprawdż u niego jeżeli taak to card do serva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Juz nie wiem co robic. Odkad mam nowa grafe to przeslauja mnie ciagle zwisy w grach lub 3dmarku, co prawda nie zawsze ale mnie to strasznie drazni. Probowalem juz wszystkiego od reinstalki windowsa az po upgrad biosu i nic. Detonatorow chyba juz mialem z 5 i wszystkie kicha. Czy to moze byc wina padnietej karty lub niekompatybilnosci karty z plyta? Co robic? Powiem tak.U mnei dentki od 21 do 23(np.23.11) jak tylko włączył się powerstrip to zamazywało obraz i pozostawało tylko resetować.Dentki inne 11,12,28,29 chodzą spoko.MOże spróbuj jeszcze innych dentek(najlepiej tych najnowszych).jeśli nie pomoże to może coś walniętego masz z tą kartą...A jeszcza jak masz ją podkręconą to może tak właśnie być.Zapuść 3dMarka powiedzmy na 5 prób jak zwis,to za 30 min jeszcze raz i jak znowu zwis to odkręćtrochękartę i spróbuj jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 stawiam na drv ale nie mozna wykuczyc wiekszego zapotrzebowania na prad))))) z tego co pamietam 21.83 na wszystkich kartach nawet tych ble to dobrze chodzily) sprubowac nie zaszkodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 u mnie detki 23.11 nawet nie chca sie instalowac bo pisze z enie wykryto karty nvidia :) zainstalowalem teraz 28.42 i via 4in1 4.40v i narzie jest dobrze oby tak dalej. p.s. te sterowniki 4.40v daja dosc niezlego kopa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 miałem tak samo, całego biosa przestawiałem, instalowałem dentki jedna za druga, a okazało się że na płycie MSI napięcie procka jest 1,6 zamiast 1,75 ustawiłem na 1,82 i ani jednej zwiechy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 1. uszkodzona karta grafiki 2. zle zaintalowane sterowniki (nie mylic ze "zle sterowniki") Ad. 1. karta na pewno ma gwarancje - wraca do sprzedawcy Ad. 2. a) format c:/q B) instalacja windows c) instalacja via sp 4.40 d) instalacja jakiejkolwiek wersji detonatora (oczywiscie wsrod tych ktore maja zaimplementawana obsluge twojej karty) NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI, ZE NP. 86% STEROWNIKOW JEST DO BANI I WIESZA SIE KARTA GRAFIKI. INSTALOWALEM SETKI ROZNYCH WERSJI STEROWNIKOW W KOLEJNOSCI J/W I NIGDY NIE BYLO ZWISOW GDY KARTA BYLA SPRAWNA. przepraszam ze krzycze, ale nie moge juz ciagle czytac tych bzdur, ze jak sie wiesza grafika to zaintaluj sobie 200 roznych sterownikow az trafisz na taki na ktorym sie nie wiesza, pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...