HAMANN Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2018 Witam! Niedawno wymieniłem kartę na Palit 1080Ti. Komputer już niestety wiekowy ale kartę kupiłem z myślą o włożeniu jej do przyszłego kompa. Niestety mam problem bo podczas odpalenia gry komputer się resetuje. Zasilacz to OCZ Fatality 750W więc powinien wystarczyć. Reszta sprzętu to AsRock Z77 Extreme 4, i7 2700K 3,5 Ghz, 8 GB Ram 1833 Mhz. Dodam że poprzednią kartę szlak trafił od grania :( Co może być dalej nie tak z komputerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Być może padł jednak i zasilacz lub płyta główna, jeśli wystąpiło przepięcie. Sprawdź na innym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Reset jest po czasie, czy zaraz po uruchomieniu gry? Próbowałeś przerzucić GPU do drugiego slotu? Jak rozumiem nic nie jest podkręcone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMANN Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Reset jest jak tylko gre wlaczam. Tz menu gry dziala ale po odpaleniu gry jest reset. Tak jakby zasilacz z pradem nie wyrabial. Jak sprawdzic plyte glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Rozumiem, że chodzi o dowolną grę/program obciążający system? Najprościej to zasilacz podmienić jak masz drugi pod ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMANN Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Dzis kupie zasilacz 850w bo ten moj i tak juz 7 lat ma i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Coolermaster v850 gold dobry? Ktos ma doswiadczenie z ich sprzetem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 I jak sprzęt działa po wymianie zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...