Pigzel Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Cześć Poszukuję dla siebie monitora głównie do gier, zależy mi na tym żeby miał odświeżanie min. 120hz, raczej Full HD i był zakrzywiony. Jestem trochę zielony w temacie. Czy G-Sync robi różnicę w grach? I czy warto się interesować monitorem z G-Sync, czy raczej to zbędny bajer? Karta graf jaka siedzi w PC to MSI GTX 970 Co do rozdzielczości, to grać chcę głownie w Full HD. Czy do Full HD lepiej 27 czy 24 bo spotykam się z różnymi opiniami? :) Które modele są warte uwagi? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigzel Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Okej dziękuję. Bardzo podobają mi się zakrzywione ekrany, ale widzę ze w 23-25" nie ma nic z nich. Siedzę w odległości +/- 0,7 metra od monitora więc sugerując się Twoją opinią powinienem wziąć mniejszy pod uwagę, ten Acer całkiem spoko. Znalazłem jeszcze coś takiego w dobrej cenie tylko ze wlasnie 27" https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/monitor-lenovo-y27g-czarny?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml&ceneo_spo=true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...