Aurora001 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Coś mi padło i robi problemy że wstaniem mobo. Rozebralem zasilacz, mobo i jak na razie doszedłem do momentu kiedy mobo wstaje ale nie postuje podpiete tylko do 20+4pin, po podpieciu jeszcze 4pin zapetla mi odpalanie płyty. (mobo ma 24pin +4pin) Teraz nie wiem czy to mobo wyzionelo ducha na linii 12v 4pin czy może zasilacz (ostatnio wyzionelo pci-x 16) Pytanie czy mogę podpiąć 6pin do 4pin 12v? Z tego co ogarniam temat to tak, ale wolę dopytać :-) Podobne problemy miałem już dłuższy czas, ale za któryms razem zaskoczył post i potem problem znikał, dopóki nie wyjeżdżałam na dłuższy urlop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Jak ty masz takie pomysły to ja już wiem czemu pcie x16 "wyzionęło ducha". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Z pci nic nie kombinowalem :-) teraz szukam sposobu na jak najszybsza identyfikacje problemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...