Bartłomiej Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Cześć, Poszukuję porady co do grafiki do tego zestawu: Intel Core i5-3470 processor 3,2-3,6 Ghz 8Gb Ram DDR3 1333 Mhz (2x4) 1TB HDD 120 GB SSD PSU 240W Zależy mi na GTX 1050ti Low Profile, bo wiem że potencjał procesora się nie marynuje a ludzie wkładają taką grafikę lecz się nie chwalą tym czy taki zestaw wytrzymuje długo. Zastosowanie: Z gier to World of Tanks w moim przypadku głownie , a moja żona to shadow of mordor i Wiedzmin 3 i pokrewne... Po za tym WWW, Netflix i w przyszłości obróbka Foto sporadycznie Video. Jeśli są tu na forum osoby które korzystają z takiego zestawu to proszę o podzielenie się uwagami lub niech mądre głowy które się znają na serwisowaniu czy to ma rację działać przez kilka godzin dziennie i czy się nie zjara zasilacz prędzej. Będę prawdopodobnie i tak sprzedawał resztę moje jego sprzętu bo mam za dużo staroci z którymi nic nie zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkobry Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Cześć Miałem i nie polecam inwestować. Pozbyć się. Ewentualnie kupić normalną płytę, zasilacz i jakaś obudowę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...