raf93278 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Witam. Niedawno instalowałem win 8.1. programy z płyty dostarczonej do płyty głównej instalowałem przez "install express". Aktualizowałem update przez "wsusoffline". Resztę aktualizacji dociągnąłem przez "wumt". Zainstalowałem battle.net by grać w SC2. Gra się odpala. Ale wyłącza mi się na mutatorach i na współpracy. Podgląd zdarzeń wykazał błędy, które zamieszczam. Dysk był skanowany kaspersky i malwarebytes. Nic nie wykazano. Zamieszczam też pliki ze skanowania frst, cbs -fsc cananow. Spakowane 7z Spakowałem je dlatego że są w pliku txt, atu mogę zamieszczać zdjęcia. Archiwum nie zawiera wirusów. https://megawrzuta.pl/download/351221bbd21ed09adba10019f61b479d.html Dziękuję za wszelkie informacje powodujące problem...:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie widze w ogole zwiazku z tematyka tego dzialu. Zamiesciles mase zbednych logow zamiast podac tylko tresc bledu dotyczaca sc2. W logach widze: Description: Nazwa aplikacji powodującej błąd: D2VidTst.exe, wersja: 1.0.11.1, sygnatura czasowa: 0x4e9de61a Nazwa modułu powodującego błąd: Fog.dll, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x4e9de32b Sprawdz ram, dysk, zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej i sprawdz czy cos sie zmienilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...