XBULLYHUNTER_78X Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Kupiłem klawiaturę Razer Blackwidow X Chroma, i zauważyłem, że shift i enter dosyć ciężko się klikają w porównaniu z innymi klawiszami. Kombinacja CTRL+V+ENTER działa bez entera czyli jak próbuję coś wkleić i od razu wyszukać to tylko mi wkleja nawet jak odrazu naciskam enter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Przykro mi z tego powodu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zdemontuj klawisze enter i shift i sprawdź jak są montowane, może wystarczy nasmarować stabilizery albo się skrzywiły, a co do nie wciskania się entera no to klawiatura nie ma NKRO i wciśnięcie ctrl i v jednocześnie blokuje enter. Zawsze możesz klawiaturę opchnąć. Pewnie ktoś się ucieszy kupująć srejsera, a za odzyskane pieniądze kup np. Bloody B975, która jest pod każdym względem lepsza i ma NKRO i stabilizatory, które wyglądają jak dwa dodatkowe przyciski mechaniczne. Razer-Bloody(wyglądają trochę inaczej, więc pewnie jakieś własne od A4Techa) Edytowane 26 Listopada 2018 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...