Reevis Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Cześć, nie dawno zakupiłem nowy ram ddr4. Dokładnie taki model: G.Skill Ripjaws V DDR4, 2x8GB, 3200MHz, CL15 (F4-3200C15D-16GVK) Moje płyta główna to asrock z370 extreme4. Po włożeniu nowego ramu komputer nie nie działa poprawnie. Tzn uruchamia się ale mam cały czas czarny ekran. Próbowałem pojedynczą kość wsadzić w różne sloty ale to też nie pomogło. Spotkał się ktoś może z podobnym problemem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 200785 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Masz wpiete chlodzenie processora cpu fan1. Jak masz zdejmnij wszytko Na Na Nowy załóź procesor na nowo sprawdź piny w płycie i procesorze mała kropeczka na procesor postaw chłodzenie nie przykręcaj na stałe chłodzenie wepnij kabel 4 pin do płyty w cpu1 fan zamontuj pamięć i próbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Próbowałeś resetować BIOS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...