KiSej Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Korzystam z programu antywirusowego G DATA INTERNET SECURITY. Skanowałem dzisiaj cały komputer dwukrotnie i zdziwiła mnie jedna rzecz. Otóż pierwszy skan trwał około 29 minut, a drugi nie całe 3. Co mogło spowodować taką różnice w czasie skanowań? Za każdym razem komputer był skanowany w ten sam sposób, nie wybierałem drugi raz żadnej opcji w stylu "szybkie skanowanie" lub coś podobnego. Dodam jeszcze tylko, że skanowania nie były wykonywane pod rząd, minęło kilka godzin pomiędzy nimi, a komputer był kilkukrotnie wyłączany i włączany pomiędzy pierwszym i drugim skanowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Najlepiej zapytaj producenta programu, ciezko jest wrozyc czemu jeden skan trwal dluzej, a drugi krocej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...