lukaszz2369 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam. Ze starego laptopa zrobiłem sobie serwer domowy. Wszystko ładnie działa tylko chciałem mieć dostęp do plików przez internet a nie tylko w sieci lokalnej. Jak skonfigurować program Nas4free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Skonfiguruj swój router. Masz publiczne IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszz2369 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Nie mam pojęcia. A jak można to sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Skoro nie masz pojęcia o sieciach to może wystawienie swoich danych na pastwę hakerów nie jest najlepszym pomysłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...